tavaszi receptek
Mutatós húsvéti finomság a málnakrémes csokoládétorta marcipántojásokkal
Hozzávalók 16 szelethez: A piskótához: 4 dkg vaj/margarin | 4 dkg étcsokoládé | 6 tojás | 12 dkg cukor | 5 dkg sötét, cukrozatlan kakaópor | 1 csomag sütőpor | 8 dkg liszt A málnakrémhez: 30 dkg málna (fagyasztott) | 10 dkg cukor | 2 dl víz | 1 csomag vaníliás pudingpor | 25 dkg […]
Urbán Gábor2 perc
Citromos-fokhagymás sertéskaraj vajas kelbimbóval
Hozzávalók 4 személyre: 1 kávéskanál kurkuma | fél teáskanál őrölt bors | 1 teáskanál só | 1 csokor petrezselyem | 80 dkg filézett sertéskaraj | olaj | 3 gerezd fokhagyma | 2 (kezeletlen) citrom, felkarikázva A körethez: 50 dkg kelbimbó | 10 dkg vaj | 2 fej édes hagyma (helyettesíthető vöröshagymával) | 1 csokor petrezselyem […]
Tobai Róbert1 perc
Húsvéti készülődés és izgalmas tavaszi receptek a Nők Lapja Konyha áprilisi számában
Tavaszi fogások és húsvéti finomságok kerülnek a középpontba a Nők Lapja Konyha legújabb számában: ünnepi reggelik, mennyei kalácsok, húsos ételek, ínycsiklandozó sütemények, gyors tésztavariációk és diétás menük is várnak rátok az áprilisi magazinban. Jó főzőcskézést kívánunk!
Nők Lapja2 perc
76 pompás tavaszi recepttel lepünk meg az áprilisi Nők Lapja Konyhában
Végre kitavaszodott! A kertészkedés és a nagy kirándulások mellett azért szakítsatok némi időt a főzőcskézésre is - ebben mi is a segítségetekre leszünk! A Nők Lapja Konyha legújabb számában fűszeres halas fogásokkal, isteni hagymalevesekkel és csirkéből készült izgalmas főételekkel is találkozhattok, no és persze rengeteg „zöld” tavaszi finomsággal. Próbáljátok ki mindet!
Nők Lapja2 perc