valentin-nap
Lássuk rózsaszínben a világot!
Céklarizottó sült kacsamellel és parmezánnal Hozzávalók 4 személyre: 40-50 dkg cékla 30 dkg kerek szemű rizottórizs (pl. arborio) 2-3 evőkanál olaj 2 gerezd fokhagyma 1,5 dl száraz fehérbor 1,2 liter leszűrt húsleves 8 dkg vaj 4 darab kacsamell só, bors 15 dkg parmezán A megmosott céklát héjában, sós vízben főzzük puhára, hagyjuk kihűlni, majd pucoljuk […]
Nők Lapja5 perc
Hütték világát idéző finomságok a februári Nők Lapja Konyhában
Februári lapszámunkban az alpesi hütték világát fogjuk a konyhátokba varázsolni, de mutatunk ötleteket Valentin-napra, farsangra, és ínycsiklandó desszerteket is hoztunk déligyümölcsökből. Búcsúztassuk együtt a tél utolsó napjait!
Nők Lapja Konyha2 perc