zöldségek
Zöldségek, gyümölcsök, pékáruk, húsok és tejtermékek – Hogyan, miben és hol tároljuk őket?
Hűtőben, kamrában, konyhai szekrényben, a legalsó vagy éppen a legfelső polcon, becsomagolva, letakarva, fedetlenül. Számos módon raktározhatjuk a különféle élelmiszereket, de vajon melyik a megfelelő hely, hőmérséklet és csomagolás számukra? Kisokosunkból kiderül!
Nők Lapja4 perc
Epermánia, gyereknapi finomságok és a piac tavaszi kincsei a Nők Lapja Konyha májusi számában
Ha tavasz, akkor irány a piac! Pakoljátok tele a kosaratokat eperrel, újburgonyával, spárgával, sárgarépával, retekkel és karalábéval, majd készítsétek el a májusi Nők Lapja Konyha 69 isteni receptjének valamelyikét! Hétvégi húsételek, gyors vacsorák, ínycsiklandó desszertek és gyereknapi meglepetések is várnak rátok legújabb számunkban. Jó főzőcskézést kívánunk!
Nők Lapja2 perc
10 színes szakácskönyv nem csak tavaszra
Tavasszal szinte mindenen, így az étkezési szokásainkon is változtatunk egy kicsit. Több zöldség és gyümölcs kerül a tányérunkra, előnyben részesítjük a gyors és könnyű fogásokat, valamint igyekszünk egészségesebb ételeket fogyasztani. Ehhez hoztunk most inspirációt, tíz nagyszerű szakácskönyv formájában.
Nők Lapja4 perc
10+1 étel, ami jótékonyan hat a szervezetünkre
Immunrendszerünk és szervezetünk megfelelő működését tudatos táplálkozással is biztosíthatjuk. Az antioxidánsokban és értékes nyomelemekben is gazdag friss zöldségek és gyümölcsök rendszeres fogyasztásával nincs szükség arra, hogy pirula formájában vigyük be az ásványi- és tápanyagokat! Lássuk, melyek ezek a természetes vitaminforrások!
Nők Lapja3 perc
Tippcsomag kezdőknek beltéri konyhakert kialakításához
Nem mindenkinek van lehetősége arra, hogy a kertben, vagy éppen az erkélyen gazdálkodásba fogjon, de a jó hír, hogy rengeteg zöldség és fűszernövény a lakásban is megterem. Persze ehhez biztosítanunk kell számukra a megfelelő feltételeket.
Nők Lapja4 perc