Fogyókúrás nassolnivalók: kelkáposzta-, cékla-, répachips durva sóval

A legtöbb diéta ott bukik meg, hogy az étkezések között, nasi címen becsúszik egy kis édesség. Most egy olyan alternatívát mutatunk, ami nem csak egészséges, de még fogyókúrás is.

20

HOZZÁVALÓK:

3 levél kelkáposzta | 1 darab cékla | 1 nagyobb szál sárgarépa | 5 evőkanál olívaolaj | durva só

1. A répát, céklát megtisztítjuk, majd vékonyra vágjuk. A kelkáposzta leveleit megmossuk, felkockázzuk.

2. Az olajjal átforgatjuk a zöldségeket, majd elterítjük egy sütőpapírral bélelt tepsin. 150 ºC-os sütőben 30 percet szárítjuk, sütjük. Durva sóval megszórva fogyasztjuk.

ELKÉSZÍTÉS: 20 PERC

SÜTÉS: 30 PERC

KALÓRIA: 555 KCAL/EGÉSZ ADAG

Cikkünk a Nők Lapja Konyha 2016/áprilisi számában jelent meg, ahol több fogyókúrás nassolnivaló közül is válogathattok.

Recept és fotó: Nagy Tünde