HOZZÁVALÓK:
1 fej vöröshagyma | 2 evőkanál olaj | 50 dkg csirkemáj | só, frissen őrölt bors | 1 nagyobb ág kakukkfű | 1 teáskanál mustár | 10 darab aszalt paradicsom
1. A vöröshagymát finomra vágjuk, az olajon megfonnyasztjuk. A csirkemájat megtisztítjuk, felkockázzuk, a hagymán kifehérítjük. Kevés vizet adunk hozzá, majd lefedve 10 perc alatt készre pároljuk.
2. Ha kész, sózzuk, borsozzuk, morzsolt kakukkfűvel ízesítjük, botmixerrel leturmixoljuk. Mustárt és kis kockákra vágott aszalt paradicsomot adunk hozzá, majd hűtőbe tesszük.
ELKÉSZÍTÉS: 25 PERC
KALÓRIA: 850 KCAL/EGÉSZ ADAG
A recept a Nők Lapja Konyha 2016. szeptemberi számában jelent meg, még több házi tízórai ötlettel egyetemben.
Recept és fotó: Nagy Tünde, az Ízbolygó blog szerzője