Paradicsomleves, kicsik és nagyok kedvence
Előételünkkel egy kis nosztalgiára hívünk mindenkit! A paradicsomleves nem egyszerűen finom, hanem a maga nemében osztályelső, főleg akkor, ha friss zöldségből készül – aminek nem mellesleg még szezonja van. Így készítsétek el!
Lecsó egy kicsit másképp
Főételnek egy klasszikust választottunk, de némileg új köntösbe bújtatva: íme, a lecsó padlizsánnal készítve! A receptet itt találjátok.
A séf desszertajánlata: aranygaluska
Az édesszájúak se aggódjanak, egy nem mindennapi desszerttel készültünk számukra. Az aranygaluska ilyen formában páratlan ízélményt kínál. A recepthez kattintsatok ide.
Főszerepben a szőlő
Azokra gondolva, akik esetleg az étkezések közötti szüneteket is szeretnék kitölteni, mutatunk néhány szőlős alternatívát. A mi kedvencünk a smoothie. ;-) Ha kipróbálnátok, itt találjátok a receptet.
Összeállította: D. A.
Fotó: Nagy Tünde, Gyugyi Péter, Körmendi Imre, sun-world.com