Egyesek elvi megfontolásból, mások diéta miatt váltanak vegetáriánus ételmódra. Ha ti is alig, vagy egyáltalán nem fogyasztotok húst, akkor menüsorunk nagy valószínűséggel tetszeni fog.

Paradicsomleves, kicsik és nagyok kedvence

21e

Előételünkkel egy kis nosztalgiára hívünk mindenkit! A paradicsomleves nem egyszerűen finom, hanem a maga nemében osztályelső, főleg akkor, ha friss zöldségből készül – aminek nem mellesleg még szezonja van. Így készítsétek el!

Lecsó egy kicsit másképp

lecso

Főételnek egy klasszikust választottunk, de némileg új köntösbe bújtatva: íme, a lecsó padlizsánnal készítve! A receptet itt találjátok.

A séf desszertajánlata: aranygaluska

kep12e

Az édesszájúak se aggódjanak, egy nem mindennapi desszerttel készültünk számukra. Az aranygaluska ilyen formában páratlan ízélményt kínál. A recepthez kattintsatok ide.

Főszerepben a szőlő

szőlős-smoothie

Azokra gondolva, akik esetleg az étkezések közötti szüneteket is szeretnék kitölteni, mutatunk néhány szőlős alternatívát. A mi kedvencünk a smoothie. ;-) Ha kipróbálnátok, itt találjátok a receptet.

Összeállította: D. A.

Fotó: Nagy Tünde, Gyugyi Péter, Körmendi Imre, sun-world.com