Az újrahasznosítás öröme
Maradt egy kevés a sült csirkéből? Ne melegítsétek újra, inkább vékony szeletekre vágva tegyétek bele a szendvicsetekbe, használjátok fel a reggelitekhez. Isteni lesz!
Egy kis olívabogyós saláta minden szendvicset feldob
Ha igazi mediterrán ízt csempésznétek a szendvicsetekbe, egy kis olívabogyóval, sült paprikával és zúzott foghagymával remek feltétet készíthettek.
Chipset bele
Nagyon különleges finomságot varázsolhattok magatoknak, ha a homogén textúrájú kenyérbe burgonyaszirmokat tesztek. A BBQ, tzatziki vagy bacon ízesítésű chips bármilyen húsféle mellé jó választás lehet.
Egy egyszerű, de nagyszerű öntet
Ha pici pikánsan savanyú ízt csempésznétek a szendvicsetekbe, keverjetek össze két csésze ecetet egy csésze cukorral, egy csipet sóval, egy evőkanál korianderrel. A maradék öntetet tároljátok hűtőben!
Próbáljátok ki a saláta önteteket is
Ha maradt még a hétvégi menü mellé készített salátaöntetből, semmiképp se váljatok meg tőle! Nagyon jó lesz az a szendvicsbe is, főleg ha finom, füstölt hússzeletek társaságában kerül bele.
Spagetti a szendvicsben? Miért ne!
Vékonyan vajazzátok meg a szendvics két oldalát, hogy a felvágott tészta odatapadjon. Tegyetek bele paradicsomszeleteket és egy kis mozzarellát.
Felejtsétek el az uborka-paprika kombinációt
A hideg zöldségek helyett dobjátok fel inkább grillzöldségekkel a szendvicseteket. Sokkal izgalmasabb ízélmény vár majd rátok, ha beleharaptok!
Szöveg: F.R.
Forrás: grubstreet.com
Fotó: Thinkstock