Halk zene, gyertyafény és egy tökéletes előétel: ez maga a mámor!

R12e

HOZZÁVALÓK 2 SZEMÉLYRE:

15 dkg eper | 20 dkg vegyes saláta | 1-2 evőkanál balzsamecet | 2 evőkanál méz | 1 evőkanál olívaolaj | só | 5 dkg dió | 10 dkg kecskesajt

1. Az epret alaposan megmossuk, eltávolítjuk a csumáját, felcikkezzük. A salátát megmossuk, lecsepegtetjük, ráöntjük a balzsamecetből, a mézből és olívaolajból kevert öntetet, megszórjuk csipet sóval, összeforgatjuk.

2. A diót durvára vágjuk, majd egy száraz teflonserpenyőben megpirítjuk. Hagyjuk kihűlni, majd a tálkába szedett kevert salátára szórjuk a feldarabolt kecskesajttal és eperrel együtt.

ELKÉSZÍTÉS: 20 PERC
KALÓRIA: 441 KCAL/ADAG

A recept a Nők Lapja Konyha 2017. februári számában jelent meg, még több vágyfokozó, Valentin-napi finomsággal együtt.

Recept: Hernyák Tomi

Fotó: Gyugyi Péter