Mivel a legutóbbi kenyérlángos receptünk nagy sikernek örvendett, arra gondoltunk, hozunk még egy változatot, hátha variálnátok a feltétekkel.

HOZZÁVALÓK 4 SZEMÉLYRE:

1 adag alaptészta
A feltéthez: 3 dl tejföl | 10 dkg natúr krémsajt | 15 dkg juhtúró | 10 dkg lila hagyma | 2 szál újhagyma | 3 evőkanál aprított snidling

1. A tésztát az alapreceptben leírtak szerint készítsük el, nyújtsuk ki, és helyezzük sütőpapírral bélelt tepsibe.

2. Kenjük meg a tejföllel és krémsajttal elkevert juhtúróval. Szórjuk meg a karikára vágott újhagymával, az aprított snidlinggel, majd 200 °C-ra előmelegített sütőben süssük készre 20-25 perc alatt.

ELKÉSZÍTÉS: 15 PERC + ALAPTÉSZTA ELKÉSZÍTÉSE
SÜTÉS: 20-25 PERC
KALÓRIA: 801 KCAL/ADAG

A recept a Nők Lapja Konyha 2017. áprilisi számában jelent meg.

Recept: Francsics Annamária, a Csillagánizs blog szerzője

Fotó: Gyugyi Péter