HOZZÁVALÓK 4 SZEMÉLYRE:
1 adag alaptészta
A feltéthez: 3 dl tejföl | 10 dkg natúr krémsajt | 15 dkg juhtúró | 10 dkg lila hagyma | 2 szál újhagyma | 3 evőkanál aprított snidling
1. A tésztát az alapreceptben leírtak szerint készítsük el, nyújtsuk ki, és helyezzük sütőpapírral bélelt tepsibe.
2. Kenjük meg a tejföllel és krémsajttal elkevert juhtúróval. Szórjuk meg a karikára vágott újhagymával, az aprított snidlinggel, majd 200 °C-ra előmelegített sütőben süssük készre 20-25 perc alatt.
ELKÉSZÍTÉS: 15 PERC + ALAPTÉSZTA ELKÉSZÍTÉSE
SÜTÉS: 20-25 PERC
KALÓRIA: 801 KCAL/ADAG
A recept a Nők Lapja Konyha 2017. áprilisi számában jelent meg.
Recept: Francsics Annamária, a Csillagánizs blog szerzője
Fotó: Gyugyi Péter