Mindjárt a lap elején céklával, sütőtökkel és édesburgonyával készült zöldséges recepteket találtok, amelyeket változatosan felhasználhattok a heti menüsor megtervezésénél. Sőt, ha tovább lapoztok, több őszi főzelék elkészítési módját is megismerhetitek, méghozzá az egészség jegyében rántás vagy habarás nélkül – ez a vegetáriánusoknak biztosan fogukra való lesz. ;) Laktató gulyásokkal és ragulevesekkel készültünk azokra a napokra, amikor a hideg majd a csontjainkig hatol. A reggeli átlaghőmérsékletből kiindulva ez napról napra egyre inkább így lesz…
Bemutatjuk, hogyan lehet a húsokat tejszínes mártással változatosan elkészíteni, de az egyik legkedveltebb húsféle, a sertéstarja különféle alternatíváit – és eddig rejtett értékeit – is górcső alá vesszük. Utóbbihoz érdemes a Hasselback-krumpli receptünket közelebbről is megnézni a magazin vége felé! ;) A mindennapokra gondolva tarhonyás, gerslis, bulguros és kuszkuszos egytálételeket és gombás tésztákat mutatunk, de ha ezek közül egyik sem nyerné el a tetszéseteket, Minden napra egy fogás rovatunkban is találtok ötleteket az ebéd elkészítéséhez.
A képre kattintva galéria nyílik!
A gesztenyeszezonra való tekintettel gesztenyés finomságok receptjeivel is találkozhattok az újság hasábjain, sőt, ha tovább lapoztok, jó néhány mákos édesség is vár rátok, pontosabban arra, hogy elkészítsétek őket. A palacsintarajongóknak is kedvezünk édes és sós rakott palacsintákkal – ezek között szerintünk mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő verziót. :) Végül, de nem utolsó sorban a hónap végére gondolva látványos halloweeni falatokkal is készültünk, amelyek garantáltan a gyerekek kedvencei lesznek.
Előfizetési lehetőség
Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, akkor hazafelé ejtsétek útba az újságárust, vagy kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek.