szakács

Jó, de mi legyen az ebéd? Heti menü: 07. 24. – 07. 30.

Neked is sokszor nyűg a főzés, hát még annak kitalálása, mit főzz aznap? Kérdésedre, miszerint mi is legyen az ebéd vagy vacsora, leggyakrabban a „nem tudom”, a „valami”, a „nekem mindegy” és az „amit te gondolsz” a válasz? Ötletekkel segítünk, hogy legalább az agyalós részt meg lehessen spórolni.

Hétfő:

Kedd:

Szerda:

  • reggeli: párizsis szendvics paprikával
  • ebéd: sárgadinnyekrémleves, rántott camambert
  • vacsora: fetasajtos görögdinnyesaláta
menüt tervező nő

A tervezés a kulcs! (Fotó: Getty Images)

Csütörtök:

Péntek:

Szombat:

Vasárnap:

Jó étvágyat kívánunk mindenkinek!

Kiemelt kép: Getty Images