heti menü

Jó, de mi legyen az ebéd? Heti menü: 04. 07. – 04. 13.

Finomságok mángolddal, zöldborsóval az e heti menü listájában.

Van otthon ez is-az is, az ember mégse tudja, mit is kéne főzni. Ismerős, ugye? Mintha mindig ugyanaz a néhány étel lenne műsoron. A többiek pedig hiába unják épp úgy, mint te, semmilyen jobb ötlettel nem állnak elő. Most jövünk mi!

Íme, egy egyszerű és szezonális ételekből álló lista, amiben mindenki talál kedvére valót! Hát még az, aki hozzám hasonlóan neki nem állna kétszer főzni egy nap, és biztosan nem főz hétköznap levest – és másodikat sem. Nekik több mint egy hétre elég lehet az inspiráció!

Figyelem: recepteket most csak a linkek alatt közlünk, a lényeg a közös ötletelés, és hogy rászokjunk a tervezésre, amivel kapcsolatban korábban már adtunk ötleteket.
Na de lássuk végre az e heti ajánlatot!

Hétfő:

  • reggeli: buggyantott tojás, pirítós, hónapos retek
  • ebéd: rizsleves, debreceni kolbászos ragu tarhonyával
  • vacsora: aglio olio gnocchi

Kedd:

Szerda:

  • reggeli: spárgás omlett zöldséggel
  • ebéd: rozmaringos krumplileves, pad thai
  • vacsora: nudli gyümölcsszósszal
heti-menu-04-07-04-13

Az olcsó, de mégis finom heti menü kulcsa a tervezésben rejlik! (Fotó: Getty Images)

Csütörtök:

Péntek:

Szombat:

  • reggeli: császármorzsa
  • ebéd: francia hagymaleves, csevap ajvárral és pitával
  • vacsora: hamis avocadókrém zöldborsóból, pirítós
  •  

Vasárnap:

Jó étvágyat kívánunk mindenkinek!

Kapcsolódó: A korábbi heti menük ide kattintva érhetők el

Kiemelt kép: Getty Images