heti menü

Jó, de mi legyen az ebéd? Heti menü: 04. 14. – 04. 20.

Finomságok friss zöldekkel, eperrel az e heti menü listájában.

Van otthon ez is-az is, az ember mégse tudja, mit is kéne főzni. Ismerős, ugye? Mintha mindig ugyanaz a néhány étel lenne műsoron. A többiek pedig hiába unják épp úgy, mint te, semmilyen jobb ötlettel nem állnak elő. Most jövünk mi!

Íme, egy egyszerű és szezonális ételekből álló lista, amiben mindenki talál kedvére valót! Hát még az, aki hozzám hasonlóan neki nem állna kétszer főzni egy nap, és biztosan nem főz hétköznap levest – és másodikat sem. Nekik több mint egy hétre elég lehet az inspiráció!

Figyelem: recepteket most csak a linkek alatt közlünk, a lényeg a közös ötletelés, és hogy rászokjunk a tervezésre, amivel kapcsolatban korábban már adtunk ötleteket.
Na de lássuk végre az e heti ajánlatot!

Hétfő:

  • reggeli: sajtos szendvics, paradicsomsaláta
  • ebéd: eperkrémleves, tojáspörkölt galuskával
  • vacsora: görög saláta

Kedd:

  • reggeli: kéksajtos omlett, saláta
  • ebéd: karfiolleves, roston csirke zöldségekkel és rizzsel
  • vacsora: tonhalsaláta

Szerda:

  • reggeli: pirítós házi zöldségkrémmel, főtt tojással, paradicsommal.
  • ebéd: hideg tökleves, tojáscurry
  • vacsora: karalábéfőzelék
heti-menu-04-14-04-20

Az olcsó, de mégis finom heti menü kulcsa a tervezésben rejlik! (Fotó: Getty Images)

Csütörtök:

  • reggeli: zabpalacsinta friss gyümölcsökkel és joghurttal
  • ebéd: karalábékrémleves pirított mandulával, csípős csirkeszárnyak
  • vacsora: görög saláta

Péntek:

Szombat:

Vasárnap:

Jó étvágyat kívánunk mindenkinek!

Kapcsolódó: A korábbi heti menük ide kattintva érhetők el

Kiemelt kép: Getty Images