Gasztró
Csináld magad! Lélekmelegítő italok a leghűvösebb napokra
Amint elérkeznek a hideg hónapok, jöhetnek a forró italok! Ez az egyetlen évszak, amikor előszeretettel fogyasztom a melegebbnél melegebb teákat, elkészítem a kényeztetés koronázatlan királyát, a forró csokit, vagy éppen feldobom a hétvégék hangulatát egy saját készítésű illatos forralt borral. Máris elmondom, hogyan. Légrádi Júlia válogatása.
Nők Lapja3 perc
Sütés nélküli finomság: Narancsos joghurtszelet
A fahéj és a szegfűszeg mellett talán az egyik legjellemzőbb téli kiegészítőnk, fűszerünk és ízesítőnk a konyhában a narancs. Adhattok belőle a melengető forralt borhoz, de kitűnő karácsonyi desszerteket is készíthettek a felhasználásával. Egy ellenállhatatlan sütés nélküli recepttel bizonyítjuk be, hogy a narancs a téli szezon legfontosabb gyümölcse!
Nők Lapja1 perc
Főétel a szezon kincséből, a gombából: Csirkemell vörösboros gombaraguval
Abban biztosan ti is egyetértetek, hogy az őszi piac egyik legnagyobb kincse a gomba. A következő pofonegyszerű receptet a vargányán kívül, erdei gombával vagy csiperkével is elkészíthetitek! Lepjétek meg a párotokat ezzel a pikáns húsos finomsággal!
Nők Lapja1 perc
Mennyei édességek karácsonyra a Nők Lapja Konyha Desszert magazin legújabb számában!
Ho-ho-ho-hó! A karácsonyi készülődést nem lehet elég korán elkezdeni, mi pedig segítünk nektek abban, hogy a családi asztalra (sőt a fa alá is) az ünnepek előtt és alatt is a legfinomabb édességek kerüljenek! A Nők Lapja Konyha Desszert új számában eláruljuk a tökéletes bejgli receptjét, "mentes" sütik, mágikus karamelles desszertek, izgalmas kekszgolyók és vendégváró sós falatok elkészítésébe is beavatunk. Sőt, a segítségünkkel még ehető karácsonyfadíszeket is kreálhattok! Örömteli várakozást kívánunk!
Nők Lapja2 perc