Gasztró
Süssetek bundás gyümölcsöt! Cideres, fűszeres bundás alma
A pongyolás vagy bundás alma gyermekkorunk egyik kedvenc csemegéje volt, de mi lenne, ha most egy kicsit felturbóznánk a receptúrát? Fahéjjal, szegfűszeggel, gyömbérrel és szerecsendióval megfűszerezve még pikánsabb ízélményt kapunk! :)
Nők Lapja1 perc
A háziasszonyok kedvence: Citromos máktorta
Miért ez a kedvence szinte minden háziasszonynak? Egyrészt azért, mert a klasszikus finomság nagyon egyszerűen elkészíthető, másrészt pedig azért, mert amikor a citromkrém találkozik a puha, mákos piskótával az valami mennyei. A siker pedig garantált!
Nők Lapja2 perc
Készítsétek el a Nők Lapja Konyha októberi címlapreceptjét! Borjúsült sütőtökös, brokkolis tésztával
A sütőtök az egyik legsokoldalúbban felhasználható zöldség, édes és sós fogásokhoz, tésztákhoz, levesekhez és édességekhez egyaránt passzol. Akár a sertésszűz vagy borjúsült köretét is ízesíthetitek vele! Próbáljátok ki!
Nők Lapja1 perc
Őszi estékre: Ropogós mustáros-zsályás oldalas
Az oldalas is egy olyan fogás, amely időről-időre feltűnik a családi étlapon, legyen szó vasárnapi ebédről, vagy egy meleg vacsoráról. Csavartunk egy kicsit a hagyományos recepten: ez alkalommal babérlevéllel, mustárral és zsályával fűszereztük, majd az egészet forró olajban megpirítottuk. Pazar lett! Próbáljátok ki ti is!
Nők Lapja1 perc
Brokkolis, szezámos csirke a 160 grammos diéta jegyében
Főznétek valami egyszerűt, amivel nagyon gyorsan elkészülhettek? A csirke telitalálat ilyen esetekben, mert nagyon rövid idő alatt átsül, ráadásul, brokkolival és szezámmaggal még finomabb! Ízesítsétek az egytálételt fokhagymával, gyömbérrel és csilikrémmel!
Nők Lapja1 perc