Gasztró
„Édesburgonya-szendvics” sonkával, fetával, zöldségekkel a 160 grammos diéta jegyében
Bizonyára ti is odáig vagytok az édesburgonyáért, ha pedig még nem kóstoltátok, akkor itt az ideje! Az olajban sült változat helyett, pirítsatok szeleteket kontaktgrillben és pakoljátok meg fetával, sonkával, aszalt paradicsommal! Vendégváráshoz is szuper recept, ráadásul még diétás is!
Nők Lapja1 perc
Őszi gyümölcsös torta a Nők Lapja Konyha címlapjáról: Csokoládés körtetorta
Az őszi hónapok számtalan olyan gyümölcsöt kínálnak, amelyekből isteni süteményeket készíthetünk. Egyik nagy kedvencünk a szeptemberi Nők Lapja Konyha magazin címlapján is szereplő csokoládés finomság! Próbáljátok ki ti is!
Nők Lapja2 perc
Tésztakisokos A-tól Z-ig
A tészta sok-sok erénye közül talán a két legfontosabb, hogy nagyon gyorsan elkészülhetünk vele és gyakorlatilag bármilyen mártással kombinálhatjuk. Érdemes azonban odafigyelni arra, hogy az egyes szószokhoz milyen tésztafélét választunk: míg a könnyű, fűszernövény és olaj alapú mártáshoz a vékonyabb variációk, addig a húsos-paradicsomos szószhoz az üreges tészták passzolnak.
Nők Lapja3 perc