Gasztró
Bevált receptek az indián nyárra a Nők Lapja Konyha szeptemberi számában
Vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak… – de enni attól még kell! Az indián nyár kiszámíthatatlan időjárására gondolva egyaránt készültünk könnyű, zöldséges ételekkel és levesekkel, valamint laktató húsokkal, hogy mindenki megtalálja a számára ideális fogást. Rajta!
Nők Lapja2 perc
Egészséges szőlős vitaminbombák az őszi hónapokra
Az évszak egyik legegészségesebb gyümölcse az antioxidánsban gazdag szőlő, ami ínycsiklandozó hozzávalója lehet bármilyen fogásnak. Mi most egy reggelit, egy mártogatóst és egy könnyű salátát ajánlunk figyelmetekbe, főszerepben a szezon egyik kedvencével.
Nők Lapja2 perc
Kis almahatározó – Így használd fel az egyik legfinomabb gyümölcsöt!
Lehet édes vagy fanyar, lédús vagy egészen száraz, piros, sárga vagy zöld, az alma minden formájában nagy kedvenc. Kis határozónk segítségével megtudhatjátok, hogy a 10 legkedveltebb almafajta mire jó, és miben rejlik a sajátosságuk.
Nők Lapja4 perc