Gasztró
Vörös vagy fehér? – 2 borkóstoló, amire érdemes elmenni
A szüreti időszakban egymást érik a jobbnál jobb boros programok. Október elején két olyan rendezvény is lesz, amit minden borrajongónak ajánlott bevésni a naptárjába: a Pinot és Kadarkát a vörös-, míg az Nagy Olaszrizling Kóstolót a fehérborok kedvelőinek ajánljuk.
admin1 perc
10 ínycsiklandó étel a Jamie’s Italian kínálatából
Tegnap robbant a hír, hogy az angol sztárséf hamarosan Budapesten is éttermet nyit, amivel a Jamie's Italian étteremlánc a Duna vonala felé veszi az irányt. Ha minden igaz, jövő tavasszal már mennyei olasz fogásokat ehetünk a Várban, addig azonban be kell érnünk néhány étvágygerjesztő fotóval, melyeket az étterem Instagram-oldaláról válogattunk össze szigorúan szubjektív szempontok alapján.
admin1 perc
A tökéletes házi majonéz hozzávalói
Hiába időigényesebb elkészíteni, mint előkapni a hűtőből, a majonéznek nincsen párja, ha házilag készül. Csupán két alap hozzávaló kell az elkészítéséhez: tojássárgája és olaj, illetve a legkülönfélébb ízesítők fűszertől üvegben eltett zöldségig. A kérdés az utóbbi alapanyagoknál mindig csupán az, hogy milyen ízvilágot szeretnénk adni az ételünknek. A legfrissebb, szeptemberi Nők Lapja Konyhában 4 kitűnő […]
admin1 perc