Gasztró
Klasszikus kis csavarral: Tárkonyos-citromos burgonyafőzelék fasírtgolyóval
A krumpli-, bab- és lencsefőzelék rendszeresen terítékre kerül a legtöbb magyar családban, de ezeket is izgalmassá lehet tenni egy kis alapanyag-variálással, új fűszerrel vagy éppen feltéttel. Kóstoltatok már tárkonyos-citromos burgonyafőzeléket? Ha még nem, épp itt az ideje! :)
Nők Lapja1 perc
75 laktató recept a Nők Lapja Konyha januári számában
Újragondolt menzás főzelékek, ínycsiklandó feltétek, húsos és zöldséges pörköltek, variációk töltött káposztára vagy a legfinomabb csilik - többek között ezeket a recepteket is megtaláljátok a legújabb Nők Lapja Konyha magazinban. Jó főzőcskézést!
Nők Lapja2 perc
8 hiba, amit elkövethetünk a házi tészta készítésekor
Töltve, pirítva, feltekerve… A kezdő konyhatündérek általában elsőként a tökéletes tésztakészítés fortélyait sajátítják el. Az év utolsó vacsorája felé közeledve, nem árt még többet tudni, hogyan rittyenthetünk ízletes pasztát, ami után az egész család elégedetten nyújtózik majd a széken!
Nők Lapja2 perc
Villámkarácsony: Sós karamelles, mogyorós kekszgolyó
Nem mindenkinek van ideje vagy kedve nagy sütést csapni az ünnepeket megelőző napokban. Ilyenkor jól jönnek az olyan sütés nélküli receptek, mint a darált kekszes finomságok. Ha unjátok a klasszikus kókuszgolyót, akkor dobjátok össze ezt néhány perc alatt!
Nők Lapja1 perc