A home office és az online oktatás átrendezte az étkezési szokásainkat, másképp kell főzni, ha szinte mindenki egész nap otthon van. A praktikum és a változatosság mellett egyre több háziasszonynak fontos szempont a fenntarthatóság is.
A környezetbarát konyha három alappillére, hogy kevesebb húst fogyasztunk, helyi és szezonális alapanyagokat szerzünk be, valamint elkerüljük az élelmiszerpazarlást. Emellett érthető okokból szeretnénk finom, tápláló és változatos fogásokat enni, ami csak körültekintő menütervezéssel valósítható meg.
Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak
500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
Miért hatékony, ha napokra bontva tervezünk előre?
Hogyan tervezzünk hatékonyan és vásároljunk be okosan?