Vámos Miklós kérdése:
Kedves Cserna Bandi, az ezredforduló táján figyeltem föl rá, hogy több ifjú kolléga kifejezetten mesterszakáccsá képezte ki magát. Kóstoltam a főztjüket, négycsillagos. A tiéd is. Ebben az évtizedben viszont ugyanők főzős könyveket kezdtek publikálni – ezek nem a szakácskönyv műfajába tartoznak. Mi lehet ennek az oka, kérdezem tőled, s azt is, vajon ivós könyvek miért nem készülnek, noha közkeletű vélekedés, hogy írók, művészek, színészek és más bohémok isznak, mint a kefekötő.
Cserna-Szabó András válasza:
Kedves Miklós!
Kérdésed több kérdés, és még több állítás, ezekre szeretnék válaszolni, reagálni sorban.
Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak
500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.