Anyák napjára sok kis- és nagy gyerek készül valamilyen finomsággal az anyukájának. Összeállításunkban csupa olyan receptet kínálunk, amelyhez nincs szükség különösebb rutinra.

Gombával, édesburgonyával és lila hagymával sült csirkecomb

Hozzávalók 4 személyre:

  • 80 dkg csirkefelsőcomb
  • só, bors
  • 1 kávéskanál szárított majoránna
  • 1 kávéskanál fűszerpaprika
  • 60 dkg édesburgonya
  • 50 dkg laskagomba
  • 4 fej lila hagyma
  • olaj

A csirkecombot megszórjuk sóval, borssal, majoránnával és fűszerpaprikával, bedörzsöljük. Egy órát állni hagyjuk a hűtőben. Tepsibe tesszük, mellérakjuk a megtisztított, cikkekre vágott édesburgonyát, a feldarabolt laskagombát és a felcikkezett lila hagymát, meglocsoljuk kevés olajjal. 180 ºC-ra előmelegített sütőben fóliával letakarva 40 perigt sütjük. Levesszük a fóliát, és még 10 percig sütjük, hogy megpiruljon a bőre.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .