Gombával, édesburgonyával és lila hagymával sült csirkecomb
Hozzávalók 4 személyre:
- 80 dkg csirkefelsőcomb
- só, bors
- 1 kávéskanál szárított majoránna
- 1 kávéskanál fűszerpaprika
- 60 dkg édesburgonya
- 50 dkg laskagomba
- 4 fej lila hagyma
- olaj
A csirkecombot megszórjuk sóval, borssal, majoránnával és fűszerpaprikával, bedörzsöljük. Egy órát állni hagyjuk a hűtőben. Tepsibe tesszük, mellérakjuk a megtisztított, cikkekre vágott édesburgonyát, a feldarabolt laskagombát és a felcikkezett lila hagymát, meglocsoljuk kevés olajjal. 180 ºC-ra előmelegített sütőben fóliával letakarva 40 perigt sütjük. Levesszük a fóliát, és még 10 percig sütjük, hogy megpiruljon a bőre.
Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak
500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.