Desszert
Sós karamelles-fehér csokoládés macaron az új Nők Lapja Konyha Desszertből
A macaron eredetileg olasz desszert, de a francia cukrászoknak köszönhetően vált világhírűvé. A látványos, mégis egyszerűen elkészíthető aprósüteményt sokféleképpen elkészíthetjük, a Nők Lapja Desszert legújabb számában mi egy sós karamellás változatot kreáltunk.
Nők Lapja2 perc
Mennyei sütemények családi ünnepekre a Nők Lapja Konyha Desszert új számában
Idei első lapszámunkat a legfinomabb sós és édes vendégváró süteményeknek szenteltük. A húsvéti habos finomságok mellett többek között „mentes desszertek”, szülinapi torták és isteni esküvői édességek receptjeivel töltöttük meg a magazint. Sütögetésre fel!
Nők Lapja2 perc
Kókuszos-mandulás szelet, a krémes édesség
Vannak olyan klasszikus krémes kekszek és torták, amelyeket évtizedek óta imádunk a megszokott formájukban, de ez nem jelenti azt, hogy ne szeretnénk őket akkor is, ha habos finomságok formájában öltenek testet. Jöjjön most egy ilyen recept!
Nők Lapja1 perc
Mennyei palacsintafelfújt: vaníliás Dutch baby piros gyümölcsökkel
A sütőben sült, eredetileg német palacsintafelfújt nagyon hasonlít a császármorzsára, kivéve, hogy ezt nem apró darabokra szaggatva tálaljuk. A piros gurulós gyümölcsök mellett ízesítsük egy pici citromfűvel! Egyszerűen mennyei desszertet kapunk végeredményül!
Nők Lapja1 perc
A hófehér csoda: „Meztelen torta” mascarponekrémmel, fehér csokoládéval (naked cake)
Közelgő születésnapra vagy családi eseményre is nagyszerű választás lesz ez az ínycsiklandó meztelen torta. A habosra kevert mascarponés, citromos krém és a puha piskótára csurgatott fehér csokoládé találkozása egyszerűen mennyei ízorgiát tartogat!
Nők Lapja1 perc