HOZZÁVALÓK:
8 főtt tojás | 5 dkg vaj/margarin | 15 dkg natúr lében eltett tonhal (konzerv) | 1 dl natúr görög joghurt | 1 teáskanál mustár | 10 dkg magozott olívabogyó | só, frissen őrölt bors | 1-1 kis csokor petrezselyem és bazsalikom | kevés citromlé
1. A főtt tojásokat hámozzuk meg, villával törjük össze. Keverjük el a lágy vajjal/margarinnal, a lecsöpögtetett tonhallal, a joghurttal, mustárral.
2. Adjuk hozzá az apróra kockázott olívabogyót, ízesítsük sóval, borssal, a finomra vágott petrezselyemmel és bazsalikommal, kevés citromlével.
ELKÉSZÍTÉS 15 PERC
KALÓRIA 1462 KCAL/EGÉSZ ADAG
A recept a Nők Lapja Konyha 2018/3. számában a 6. oldalon jelent meg!
Recept és fotó: Vrábel Kriszta, a Dolce Vita blog szerzője