HOZZÁVALÓK 4 ADAGHOZ:
60 dkg édesburgonya, 1 evőkanál olívaolaj, 10 dkg feta sajt, 2 szál újhagyma, 4 szelet szárított sonka, 10 dkg aszalt paradicsom, 10 dkg paradicsom, 2 marék rukkola, 10 dkg magozott olívabogyó
1. Az édesburgonya héját sikáljuk meg alaposan, majd hosszában vágjuk fel 4-5 mm vastag szeletekre.
2. Olajjal kikent kontaktgrillben pirítsuk meg, majd készítsük el a „szendvicseket”: morzsoljunk fetát a szeletekre, szórjunk rá aprított újhagymát, felcsíkozott sonkát és aszalt paradicsomot, felkockázott paradicsomot, majd rukkolát és olívabogyót.
Egy adag szénhidráttartalma: 31 gramm.
ELKÉSZÍTÉS 20 PERC
KALÓRIA 308 KCAL/ADAG
A recept a Nők Lapja Konyha magazin 2018/09. számában jelent meg!
Recept és fotó: Vrábel Kriszta, a Dolce Vita blog szerzője.