„Lapozzatok bele” a magazinba a képre kattintva!
Együnk zöldet!
Mindig is úgy gondoltam, az egészséges étkezést és/vagy 10 kiló fogyást megcélzó újévi fogadalmak azon buknak el, hogy van még 2 hónapunk mindent eltakaró télikabátot hordani. Márciusban bezzeg előkerülnek a vékonyabb (és szűkebb) ruhadarabok, ráadásul jó esetben nincs mínusz 5 fok, így nagyobb a motiváció, hogy a hurka-kolbászt salátára cseréljük. Persze tavasszal se érdemes villámdiétába kezdeni, ha nem akarjuk nyárig kamatostul visszaszedni a kilókat, a kulcs nyilván az életmódváltásban van. Egészséges, kiegyensúlyozott étkezés és természetesen rendszeres testmozgás. Ha a futásban-úszásban nem is tudunk, az étkezésben próbálunk segíteni ebben a hónapban. A lap nagy részét a megújulás jegyében állítottuk össze, mutatunk zöld zöldségekből készített leveseket, könnyű húsos és halas ebédeket, zöldfűszeres fogásokat, laktató salátákat egyaránt. Aki eddig nem reggelizett, annak melegen ajánlom sós és édes zabkásáinkat, remek napindítók, energiát adnak a délelőtti pörgéshez. Néhanapján még a bikinidiétába is belefér egy kis nassolás, joghurtos desszertjeink között mindenki talál kedvére valót. Azoknak is készültünk néhány izgalmas témával, akik inkább a húsok, mint a zöldségek barátai, kreáltunk négyféle húsgolyót, illetve felkutattunk párat a világ legjobb sertésételei közül. A tengerlakók kedvelőiről sem feledkeztünk meg, nekik halakkal és tenger gyümölcseivel kombinált tésztáikat alkottunk. A nem fogyókúrázó édesszájúaknak mennyei pitéket kínálunk, és ha ez még nem elég, március 22-én megjelenik Desszert különszámunk, amiben több mint 100 édes és sós vendégváró süteményt gyűjtöttünk össze.
Kajári Zsófia, felelős szerkesztő