Konyha
Látványos és finom vendégváró desszert: Túrós-ribizlis hógolyó torta
A karácsonyi menü kitalálásakor minden konyhában kiemelt szerep jut az édességnek. A családokban legfőképp a gyerekek csábulnak el a mesebeli és finom desszertekre, ezért nem árt minden évben előrukkolni a kedvencükkel. Legyen az új favorit mesebeli címlapreceptünk: a hógolyó torta! :)
Nők Lapja2 perc
126 ünnepi recept a Nők Lapja Konyha decemberi számában
A Nők Lapja Konyha legújabb számában rengeteg ínycsiklandó ételt gyűjtöttünk össze a karácsonyi időszakra: halak, húsok, különleges vega fogások, édes és sós vendégváró falatok, illetve elképesztő sütemények receptjei közül válogathattok, és persze mi már a szilveszterre is gondoltunk! Reméljük, hogy megtaláljátok a kedvetekre való finomságokat! Jó főzőcskézést és boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!
Nők Lapja2 perc
A legfinomabb édesburgonyás étel: Zsírban sült kacsacomb édesburgonyarösztivel
Miután megsütöttétek a rozmaringgal, sóval és borssal befűszerezett kacsacombokat, húzzátok ki belőlük a csontokat, majd egy forró serpenyőben pirítsátok össze felaprított póréhagymával. A hús zsírjában süssétek ki az édesburgonyás tócsnikat. Garantáljuk, hogy ennél finomabbat még nem kóstolt a család!
Nők Lapja1 perc
A háziasszonyok kedvence: Sütőtökös rizottó pirított dióval
Egy rizottó mindig több, mint egy sima rizses egytálétel! Készítsétek el azt a fehérboros, sütőtökös változatot és a végén koronázzátok meg a finomságot néhány szem pirított dióval! Ráadásként szórjatok rá egy kis reszelt parmezánt is!
Nők Lapja1 perc