Konyha
A szülinapi zsúrok sztárja: baracklekváros-csokoládés maci cake pop
A cake pop, magyarul sütinyalóka igazi telitalálat, ha például szülinapi zsúrra készültök, a kicsik (és a szülők) odáig vannak érte. Bár nem bonyolult elkészíteni, azoknak ajánljuk, akiknek van türelme bíbelődni a desszertekkel!
Nők Lapja2 perc
69 nyaralós recept a Nők Lapja Konyha augusztusi lapszámában
Nincs az a háziasszony, aki szívesen ácsorogna ebben a forróságban a konyhában -ezt szem előtt tartva állítottuk össze a Nők Lapja Konyha legújabb számát. A hűs gyümölcslevesek, tengeri fogások és csirkés receptek mellett megmutatjuk, hogyan készítsünk a négy fal között mini lángost vagy isteni „kánikulasütiket”! Szerezzétek be még ma a magazint!
Nők Lapja2 perc
A nyár slágerreceptje: Csevapcsicsa ajvárral
A múlt heti cikkünkben elárultuk, hogyan készül a tökéletes ajvár, de a paprikamártás úgy az igazi, ha elkészítjük hozzá a balkáni ételek netovábbját, a fűszeres csevapcsicsát. A kettő együtt maga a mennyország, nem véletlen, hogy a nyári hónapokban rengeteg étterem és büfé kínálatában megtaláljuk!
Nők Lapja1 perc
Mutatós sütemény leveles tésztából: Meggylekváros almarózsa
Nemrégiben valósággal felrobbantotta az internetet a leveles tésztából készült látványos és ínycsiklandó almarózsa sütemény. Ebben a változatban a titok a könnyű meggylekvárban rejlik, amit a csíkokra vágott tésztára kenünk nagyon vékonyan. 25 perc alatt süssük pirosra, és szórjuk meg porcukorral!
Nők Lapja1 perc
Ami nem maradhat ki a nyárból: az ajvár
A zakuszkához nagyon hasonló zöldségbefőtt különféle változatai Marokkótól a török hegyekig megtalálhatók, de az első ajvár recept a régi Szerbiából származik. Az élénk piros színű mártást leginkább húsok mellé kínálják, de akár salátát is ízesítenek vele. Tárazzatok be belőle ti is a kamrába, készítsétek el ezt a nagyon egyszerű receptet!
Nők Lapja1 perc