Konyha
4 fenséges recept a pizza napjára
Ma, február 9-én van a nemzetközi pizzanap, az Egyesült Államokban azonban egy egész hónapon át ünneplik a finomságot. Évente megközelítően ötmilliárd darabot adnak el belőle világszerte, a legnépszerűbb feltét a pepperóni, és Japánban például paradicsomszósz helyett majonézes pizzaalapot készítenek. Ebben az összeállításban négy fantasztikus recepttel adózunk a gasztronómiai csoda előtt.
Nők Lapja1 perc
Nyűgözzétek le a családot a Nők Lapja Konyha címlapreceptjével: Borjúmájjal töltött sertésszűz párolt zöldségekkel
A máj nemcsak egészséges, de egy igazán finoman és változatosan elkészíthető alapanyag is. A borjúmáj például sertésszűzzel párosítva fergeteges ízélményt tartogat és már most borítékoljuk, hogy elsöprő sikert fog aratni a vasárnapi ebéd főfogásaként!
Nők Lapja2 perc
68 isteni recept vár a Nők Lapja Konyha februári számában
Februárban is bőven lesz rá alkalmatok, hogy mennyei falatokkal halmozzátok el a családot: e havi lapszámunkban készültünk többek között farsangi fánkkal, disznótoros lakomával, kocsonya-variációkkal és természetesen a szerelmesek ünnepe, a Valentin-nap sem maradhat ki a kínálatból. Jó főzést és jó étvágyat kívánunk!
Nők Lapja2 perc
Sültzöldség-krémleves tökmagos zsemlével – az igazi vitaminbomba!
Meghűlésre és téli rosszkedvre is gyógyír lesz ez a gazdag recept! A sütőtök, a sárgarépa vagy a karalábé már önmagában is isteni, de ha ezeket az alapanyagokat még néhány vitamindús zöldséggel társítjuk, az maga lesz a mennyország. Ráadásként a leveshez házi tökmagos zsemlét is készíthetünk!
Nők Lapja2 perc