Konyha
Gombakrémleves pirított gombával, tökmaggal és sajtos krutonnal
Gyorsan elkészíthető melengető levest ajánlunk, melyet ebédre, de akár vacsorára is feltálalhattok a családnak. Az illatos krémleves mellé pirítsatok még egy kis gombát és tökmagot, majd kínáljatok hozzá néhány szelet füstölt sajtos krutont.
Nők Lapja1 perc
Az idei karácsony sztárja: marcipános, aszalt szilvás bejgli
Meleg szívvel ajánljuk a figyelmetekbe ezt a különleges marcipános bejglit, amit az ünnepi asztalon a hagyományos diós és mákos változat mellé is bátran feltálalhattok. Szerintünk garantált a siker, nem is szaporítjuk tovább a szót, mutatjuk inkább a receptet.
Nők Lapja2 perc
Karácsonyi receptek és vendégváró finomságok a Nők Lapja Konyha decemberi számában
Mennyei húsok és halak, izgalmas köretek, vegetáriánus fogások, mesés karácsonyi sütemények, szilveszteri vendégváró hidegtálak, újévi lencseételek, és még megannyi különleges receptet találhattok decemberi számunkban. Készüljetek a megszokottnál nagyobb terjedelmű Nők Lapja Konyhával a közelgő ünnepekre!
Nők Lapja2 perc
Buddha-tál sütőtökkel, kelbimbóval, gombával, tükörtojással és csilis joghurttal
Az utóbbi időkben kifejezetten népszerűvé vált a Buddha-tál, ami valójában egy mély, kerek tálban tálalt "ételcsoportot" jelent. Tartalma többnyire valamilyen gabona, zöldségek, hús vagy hal és öntet, melyeket az elkészítés után a megfelelő arányban raknak össze a tányérban. Végtelen variáció létezik, mi most egy sütőtökös, gombás, kelbimbós receptet mutatunk meg.
Nők Lapja1 perc