Schäffer Erzsébet és lánya, Hegedűs Fanni lélektanról, életről és receptekről beszélget – a hatodik részben például segítségadásról és arról, hogy meg kell tanulni elengedni az erőből jövő ellenállást. És persze Tóbiás sütijéről.
Hatodik recept: Tóbiás sütije
Drága, testes, emlékezetes sütemény, úgy adom tovább, ahogy a német orvostanhallgató Tóbiástól kaptuk, az ő hibás, ám kedves magyarságával:
300 gramm vagdalt, félédes mogyorós csokoládé
250 gramm margarin
2 csésze cukor
1 zacskó vanilincukor
3 csésze liszt
½ teáskanál só
2 csésze vagdalt dió
5 tojás
Mindent összekeverni, mozgatni, egy sütőbádogon elsimítni es 30 percig 200 fokon süteni. Aztan barataitokal vagy egyedul megenni. Kedves üdvözlettel: Tobias.
A sorozat korábbi részei itt hallgathatók meg.
Kiemelt kép: Falus Kriszta