Végigpörgetve a közösségi média hírfolyamát, ismerőseink saját készítésű ételeinek fotóiba ugyanolyan eséllyel botlunk bele, mint cuki kiskutyákat ábrázoló képekbe. A cégek főzőiskolába szervezik a csapatépítő tréningjeiket, de kuktáskodhatunk hazai vagy külföldi szakácsiskolákban is. Mára a főzés divattá vált, sőt főleg a fiatalok számára igazi státuszszimbólum finom és látványos fogásokat készíteni saját kezűleg. Mörk Leonóra írása.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .